ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1961 από τον Σπύρο Κορκίδη με αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πλοίων και βιομηχανίας.


Οι εισαγωγές μας από εργοστάσια του εξωτερικού, η παρουσία μας σε εκθέσεις προϊόντων από όλο τον κόσμο καθώς και η συνεργασία μας με εργοστάσια της χώρας μας δημιούργησαν μια μεγάλη γκάμα υλικών φθάνοντας και ξεπερνώντας τα 35.000 είδη.

 

Το πελατολόγιό μας αποτελείται από τις καλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού της εμπορικής ναυτιλίας και της ακτοπλοϊας, όπως επίσης από εταιρείες τροφοδοσίας πλοίων, ναυπηγεία, κατασκευαστικές εταιρείες, βιομηχανίες, μηχανουργεία, ιχθυοτροφεία κ.α. Η εταιρεία μας διαθέτει δύο καταστήματα στον Πειραιά καθώς και ιδιόκτητες αποθήκες. Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας καθώς και διαφόρων επιμελητηρίων της χώρας.

 

Σήμερα η S.Korkidis Group of Companies διευθύνεται από τους κ.κ Βασίλη Κορκίδη ναυπηγό μηχανολόγο, πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. και Ευάγγελο Κορκίδη οικονομολόγο, αντιπρόεδρο του ΣΕΑΠ. Πλέον, συνεχίζει και η τρίτη γενιά, με το Σπύρο Κορκίδη, πτυχιούχο του BCA με ειδικότητα στο Shipping. Η εταιρεία μας είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιώς. Είναι πιστοποιημένη με ISO:9001.